INSPIRATIONSMENUER

Vi er kokke - vi laver ikke kun fisk, vi laver alt! Kom og tag en snak!


Vi vil gerne tage udgangspunkt i det enkelte selskab, derfor har vi ikke faste menuer. Kom ned og lav en aftale!

 

Vi er ikke "bare fiskehandlere" i traditionel forstand, men prøver efter bedste evne at se vores varer i en større sammenhæng - uden den gode menu kommer de lækre råvarer jo ikke til deres ret :-)

Vi bestræber os på at have de relevante råvarer i butikken, og er altid klar til en snak om menuerne - lidt hyggelig dialog skader jo aldrig!

 

Fisken og gemüsens julemenu 2013

Forret

Rollmops m. gulerod og porre, hertil karrysalat

-

Stegte sild i enebær/allehånde-lage m. dild, skalotteløg og krydderfedt

-

Røget laks m. trøffelæggestand, purløg og kørvel

 

Hovedret

Farseret unghane m. estragon

-

Confiteret andelår m. fennikel, rødbeder, æbler, julesalat og hasselnødder

-

Nakkekam m. sennep, cornichoner og peberrod

-

Oksebryst m. gulerod, pistacie og senneps/rødbedechutney

-

Rødkålssalat m. råsyltede tyttebær og mandarin

-

Grønkålssalat m. appelsin, granatæble og valnød

Dessert

Mandel/appelsinkage m. svesker marineret i kanel, stjerneanis og kardemomme

-

Blåskimmelost m. havtorns-marmelade og estragon

 

Priser

Hele menuen koster 298,-
Eller tag 1 forret fra, 2 kødstyk. fra og 1 af desserterne fra og menuen koster 198,-

 

Ring på 86 16 62 66 eller 86 21 62 66 eller

kom ind og tag en snak med os.