JULEFROKOST MENU 2019

 

SILD

(HVID KRYDDER SILD MED KARRYSALAT, SALTET LØG OG SYRNET ÆBLE)

 *****

GRAVAD LAKS

(GRAVAD LAKS MED RÆVESAUCE OG FRISK DILD, TOPPET MED RISTET RUGFLAGER)

*****

 REJER

(REJESALAT PÅ MAYO, SENNEP, DILD, ASPARGES OG CITRON)

 *****

 RØDSPÆTTE

(KLASSISK STEGT RØDSPÆTTE FILET MED URTE REMOULADE)

 *****

DALLE`S LEVERPOSTEJ

(VORES FØRSTEMAND DANIEL`S PRISBELØNNEDE POSTEJ. VI VED AT DEN INDEHOLDSER TØRSALTET BACON, MEN MERE VIL HAN IKKE AFSLØRE–SORRY;) VED DOG AT DET ER DEN BEDSTE VI HAR SMAGT;)

*****

BRAISERET SVINEKÆBER

(SVINEKÆBER BRAISERET I MØRK JULEØL SEVERET MED BAGTE RODFRUGTER)

 *****

 BRØD & FEDT

(KERNE OG LYST BRØD, SMØR EL. KRYDDER FEDT)

*****

 VANILJE RAND

(MED MANDLER OG BLØDE RIS SEVERET MED SPRØD KANEL, SYLTET VALNØD OG ORANGE)

 

PRIS 269,- PER PERS

Julemenu 2019